Αρχική σελίδα | Εξυπηρέτηση πελατών | Επικοινωνία | Προφίλ της εταιρίας | Χάρτης περιεχομένων

Αυτοματισμοί


Telemetry system GSM-102

Telemetry system
Σύστημα τηλεμετρίας και τηλεχειρισμού μέσω GSM.

Η υβριδική συσκευή GSM-102 αποτελεί ένα έξυπνο και φιλικό προς το χρήστη σύστημα τηλεειδοποίησης και τηλεχειρισμού συσκευών μέσω δικτύου GSM.

Μπορεί να λειτουργήσει ως αυτόνομο κέντρο διαχείρισης προγραμματισμένων εργασιών και συμβάντων αλλά και σε συνεργασία με πίνακες συναγερμού, πυρανίχνευσης, καταγραφικών συστημάτων κ.α. Περιέχει ενσωματωμένο GSM/GPRS module (dual band) και είναι συμβατό με τα υπάρχοντα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.

Ένα ολοκληρωμένο σύστημα τηλεμετρίας, τηλεχειρισμού και αυτοματισμού με πάρα πολλές δυνατότητες και επεκτάσεις! Για όπου υπάρχει ανάγκη τηλεμετρίας και τηλεχειρισμού, υπάρχει το σύστημα GSM-102. Εκτός από τηλεμετρία και τηλεχειρισμό, μπορεί να κάνει και αυτοματοποιημένες λειτουργίες, ανάλογα με το συμβάν, όπως εσείς θα τις προγραμματίσετε από απόσταση!


Περιγραφή συστήματος

  • 4 ανεξάρτητες εξόδους για την ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση συσκευών (με ή χωρίς χρονοκαθυστέρηση) που έχουμε συνδέσει σε αυτές και μπορεί να βρίσκονται στο σπίτι ή το εργοστάσιο. Τέτοιες συσκευές μπορεί να είναι οι διάφορες οικιακές ηλεκτρικές ή ηλεκτρονικές συσκευές, τα καλοριφέρ, φώτα, σειρήνες, συναγερμοί αλλά και μηχανές παραγωγής ή βιομηχανικές συσκευές εξειδικευμένης εργασίας, αερισμός, θέρμανση-ψύξη, αντλιοστάσια, ύδρευση, άρδευση κλπ. δίνεται η δυνατότητα στο χρήστη εκτός της δυνατότητας ON . OFF, να εισάγει και χρονοκαθυστερήσεις (σε λεπτά ή δευτερόλεπτα) σε συνδυασμό με αυτές, αλλά επιπλέον υπάρχει και η δυνατότητα XOR, δηλαδή η μετάβαση αυτόματα από την προηγούμενη κατάσταση στην αντίθετη, χωρίς να μας ενδιαφέρει αν αυτή θα είναι ON ή OFF, πραγματοποιώντας έτσι πε ριοδική λειτουργία κάποιας συσκευής.
  • 4 αναλογικές εισόδους για σύνδεση αισθητήρων θερμοκρασίας, πίεσης, υγρασίας κ.α και γενικά συστημάτων που δίνουν ενδείξεις σε αναλογική έξοδο.
  • 4 επιπλέον ψηφιακές είσοδοι που επιτρέπουν τη σύνδεση συσκευών με εξόδους Ν.Ο - Ν.C ή σήματα που μπορεί να προέρχονται από συναγερμό ή απευθείας από ανιχνευτές αερίου, κίνησης, πυρός κ.α.
Δευτέρα, 14. Ιουνίου 2021 23:16:41 · Πνευματικά δικαιώματα ©1998-2021 MAGNAVISION